9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Ahlat'ta spora ilgi artıyor

AHLAT'TA SPORA İLGİ ARTIYOR

Bitlis'in Ahlat İlçesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda yapılan sportif faaliyetlere ilginin her geçen gün arttığı belirtildi.

Ahlat Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu'nda, masa tenisi, güreş, atletizm, voleybol ve badminton gibi çeşitli spor dallarında düzenlenen kurslara yaklaşık 100 sporcunun katıldığı belirtildi.

Düzenlenen kurslara katılan gençlerin geleceğin milli sporcuları olabilmek için adeta birbirleriyle kıyasıya yarıştığını söyleyen Ahlat Gençlik ve Spor Müdürü Mazlum Koca, Türk sporuna ve milli takıma sporcu yetiştirmek amacıyla spora her zamankinden daha çok ilgi gösterdiklerini belirtti.

Yapılan çalışmaların yaz spor okulları olarak da devam edeceğini anlatan Koca, ellerinden geldiği kadar iyi şeyler yapmaya, öğrencilerine bir şeyler kazandırmaya çalışacaklarını ifade etti. Koca, "Gençlerimiz boş vakitlerini sağda solda geçireceklerine gelsinler bizimle birlikte çalışmalara katılsınlar. Vakitlerini en iyi şekilde değerlendirsinler. Her yaşta ki insanın yapacağı mutlaka bir spor dalı vardır. Bu yönde talepleri olanlara yardımcı olacağız" dedi

AHLAT'TA SPORA İLGİ ARTIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 11:59:02
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 12:18:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?