6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Aksoy: Biz sözümüzü tuttuk

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis Milletvekili Abdurrahim Aksoy, hükümetinin 3 yıllık icraatlarını, Bitlis'teki sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine anlattı. AK Parti Tatvan İlçe Başkanlığı'nda, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti Bitlis Milletvekili Aksoy, durum değerlendirmesi yaptı.

Özellikle Tatvan İlçesi için yapılan hizmetlerin küçümsenmeyecek kadar önemli olduğunun altını çizen Aksoy, seçim arifesinde verilen vaatlerin birer birer yerine getirildiğini söyledi. Vatandaşlara vaatte bulunmadıkları halde birçok çalışmaya da imza attıklarını söyleyen Aksoy, Bitlis ve ilçeleri için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini vurguladı.

İstişare toplantısına katılan sivil toplum örgütü temsilcilerinden de destek isteyen Aksoy, Tatvan İlçesi'nde yapılan tüm çalışmaları tek tek sıraladı. Aksoy, "Bütün bunlarla birlikte bizce en önemlisi, halen içme suyu şebekesi bulunmayan 16 köyü şebekeye kavuşturmaktır. 2 yıl içerisinde çiftçilere Doğrudan Gelir Desteği adı altında verilen paralar, Tatvan'ın ekonomisine büyük katkı sağladı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2005 Cumartesi 20:20:28
Güncelleme :20 Temmuz 2005 Çarşamba 16:29:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?