9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Atletlere hediye eşofman

BAŞKAN ALAYDIN'DAN ATLETLERE DESTEK

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, hafta sonu yapılacak olan ve 8 ilin katılacağı 'Geliştirme Projesi Bölge Atletizm Yarışması'na katılacak 20 atletizmciye eşofman takımı hediye etti.

Yaptığı yardımdan dolayı sporcular Başkan Alaydın'ı makamında ziyaret edip teşekkür ettiler. Başkan Alaydın da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporculardan öncelikle derslerinde, daha sonra da sporda başarılı olmalarını istedi. Alaydın, "Bitlis sporda başarıyı yakalamıştır. Özellikle atletizmde milli sporcularımız var. Bu sporcularımızda geleceğimizin milli sporcularıdır. Ancak çok çalışmaları gerekiyor. Gerek derslerine ve gerekse spor dallarındaki faaliyetlerde çok çalışmalılar" dedi.

Alaydın, pazar günü yapılacak olan turnuvada dereceye giren ilk 5 kişiye çeşitli hediyeler vereceğini de ifade ederek, "Başarı sizden, ödül bizden. Sizler bizlerin gurursunuz. Bitlis'i temsil edeceksiniz. En iyi derece ile bitirmenizi bekliyoruz. Hepinize başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Sporcularla birlikte Başkan Alaydın'ı ziyaret eden Atletizm Antrenörü Fadıl Kara da, sporcuların yarışmaya iyi hazırlandıklarını söyledi.

BAŞKAN ALAYDIN'DAN ATLETLERE DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 11:32:02
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 17:39:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?