8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Bakan Çubukçu Bitlis'e geliyor

MİLLİ EĞİTİM BAKANI NİMET ÇUBUKÇU BİTLİS'E GELİYOR

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun, Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'ncü yıldönümü kutlamaları ile çeşitli okul ve yurtların açılışlarına katılmak üzere 8 Ağustos günü Bitlis'e geleceği açıklandı.

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, yaptığı açıklamada, bu yıl yine yoğun açılışların yaşanacağı 8 Ağustos kurtuluş günü kutlamalarına Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun da katılacağını söyledi.

Vali Yılmaz, eğitim alanında fiziki alt yapıya büyük önem verdiklerini, son birkaç yılda eğitimin fiziki alt yapı yönünden eksiğinin kalmadığını, iş adamlarımız tarafından yeni yapılan okul, yurt ve çeşitli tesislerin açışlının da 8 Ağustos tarihinde yapılacağını ifade etti. Vali Yılmaz, "Bitlis'te eğitime önem veriyoruz. Bu önem başarıyı da tetikledi. Birçok tesisimizi yeni yaptık. Ancak resmi açılışlarını yapmadı. 8 Ağustos günü toplu açılışla Devlet Hastanesi, Polis Meslek Yüksek Okul, Çevre Yolu, iş adamları tarafından yaptırılan okullarımız ve öğrenci yurtlarımıza toplu açılış töreni düzenleyeceğiz. Bankımız da Bitlis'e gelerek bu açılışlarımıza katılacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2010 Salı 16:19:02
Güncelleme :27 Temmuz 2010 Salı 16:21:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TatvaLı IP: 88.231.192.xxx Tarih : 28.07.2010 02:06:22

Bizler 8 Ağustosta Sayın Başbakanımızı bekliyoruz.Hasretle büyük bir vuslatı bekliyoruz...