9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Barınma evinin maskotu oldu

3 AYAKLI KÖPEK ZİYARETÇİLERİN MASKOTU OLDU

Bitlis'te araç çarpması nedeniyle yaralanan ve ameliyat ile bir ayağı kesilen sokak köpeğine Bir Damla Yaşam Derneği sahip çıktı.

Dernek üyesi Damla Şahin, geçtiğimiz ay içerisinde bir aracın çarpması sonucu yaralanan sokak köpeğini ameliyata aldıklarını ifade etti.

Şahin, sol ön ayağının ameliyat sonrası kesilen köpeği derneğe ait köpek barınma evine getirdiklerini belirtti. Burada iyi bir bakım yapıldığını belirten Şahin, "Bitlis-Baykan karayolunda bir köpeğe araç çarptığı haberi aldık. Yaralı olan köpeği getirdik ve ayağının kesilmesi gerektiği söylendi.

Başarılı bir ameliyat yapıldı. Köpeği barınma evine getirdik. Budaki görevliler, köpeğe iyi bakım veriyorlar. Kısa sürede o da alıştı buraya" dedi.

Damla Şahin, Bitlis Belediyesi'nin büyük katkılarıyla yapılan köpek barınma evinin bölgede nadir olan yerlerden biri olduğunu belirterek, "Burada köpeklere çok iyi bakılıyor. Ellimizden geldiği kadar sokak köpeklerini buraya alıyoruz. Belediyenin büyük katkılarını gördük. Çok faydalı bir yer yapıldığını şimdi daha iyi anlıyoruz" şeklinde konuştu.

Bu arada 3 ayakla yaşam mücadelesi veren köpek, barınma evine gelen ziyaretçilerin maskotu haline geldi.

3 AYAKLI KÖPEK ZİYARETÇİLERİN MASKOTU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 17:12:05
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 18:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?