1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Başarılı öğrencilere ödül

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 2007-2008 eğitim-öğretim yılı içersinde düzenlenen çeşitli spor dallarında derece alan öğrencilere ödülleri törenle verildi.

İsmail Eren Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen ödül törenine, merkez ve köylerden toplam 45 dalda dereceye giren öğrenciler katıldı. Törende bir konuşma yapan Bitlis Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Ateş, spor etkinliklerinin eğitimin bir aracı olarak görüldüğünü ifade ederek, "Öğrencilerimizin centilmenlik ruhunu kazanmaları, kazanmanın ve kaybetmenin soğukkanlılığını hissetmeleri, coşkuyu olduğu kadar üzüntüyü de olgunlukla karşılamayı sportif etkinlikler üzerinden öğrencilerimize kazandırmak, sportif etkinliklerin amacını oluşturmaktadır. Bu eğitim öğretim sezonumuzda sportif etkinliklerimizi bu doğrultuda yapmaya özen gösterdik. Derece alan öğrencilerimize toplu bir etkinlikle hak ettikleri madalyaları ve kupaları takdim edeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından dereceye girenlerin öğrencilerin ödülleri, törene katılan Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş ve kamu kurum amirleri tarafından verildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 17:49:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cici kız IP: 85.105.60.xxx Tarih : 30.04.2008 00:11:55

tebrik ederim bu başarıyı hak ettiğinizi düşünüyorum başarılarınızın dewamını dilerim