1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Başhekime veda yemeği

Bitlis'in Ahlat İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi iken, Karaisalı Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Dr. Rauf Akın İnanmış'ın onuruna veda yemeği verildi.

Dr. Rauf Akın İnanmış, onuruna öğretmenevinde verilen veda yemeğine İlçe Kaymakamı Bilal Şentürk, Adilcevaz Kaymakamı Mustafa Çiftçi, Ahlat Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, bazı sivil toplum örgütlerin temsilcileri ile doktor ve hastane personeli katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Şentürk, "Aynı zamanda sağlık grup başkanımız olan Dr. Rauf Akın İnanmış, çok başarılı bir mesai arkadaşımızdı. Dr. İnanmış'ın görevinde kalması için bir çok vatandaşımızın şifayı müracaatları oldu. Bundan da anlaşılıyor ki doktorumuz giderken arkasında iz bırakmıştır" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Gülmez ise alınan belediye meclisi kararı ile Dr. İnanmış'ı 'Fahri hemşeri' olarak kabul ettiklerini ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Şentürk, Dr. İnanmış'a yaptığı hizmetlerden dolayı bir plaket verirken, Belediye Başkanı Gülmez ise 'Hemşerilik beratı' verdi.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 22:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?