1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Başıboş inek ortalığı birbirine kattı

Bitlis kent merkezine giren bir başıboş inek ortalığı birbirine kattı.

Şehirlerarası yoldaki trafiği altüst eden, esnafa zor anlar yaşatıp kaldırımdan geçen vatandaşlara saldıran ineği yakalamak için büyük mücadele verildi.
Bitlis-Diyarbakır yolunu bağlayan Nur Caddesi'ne nerden geldiği bilinmeyen başıboş inek,ortalığı birbirine kattı. Önüne çıkan herkese saldıran ineği yakalamaya çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Ellerinde sopa ile ineği yakalamaya çalışan vatandaşlar, çareyi kasapları aramakta buldu.

Cep telefonu ile kasapları aramaya çalışan vatandaşlara inek saldırmaya devam etti. Araçların arasında yaklaşık 1 saat kovalamaca yaşandı. Olay yerine gelen trafik polisleri trafiği sağlamaya çalışırken, kasaplar ise ineği iple yakalamaya çalıştı. Uzun bir mücadelenin ardından boynuzlarına bağlanan ip sayesinde yakalanan inek, kamyonetin arkasına bağlanarak caddeden uzaklaştırıldı. Olan bitenleri şaşkınlıkla izleyen esnaf ve vatandaşlar, ineğin yakalanmasıyla kent derin bir nefes aldı.

İha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 15:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alparslan IP: 88.226.220.xxx Tarih : 20.12.2008 13:48:08

Bitliste çok hayvan var Bu arada bir sürücü olarak şuna dikkat cekmak isterim insanlarında  farkı yok kaldırımdan yürüyeceklerine yoldan yürüyorlar.Birde korna çalındığında tepki gösteriyorlar