9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Başkan Alaydın'dan gece mesaisi

BAŞKAN ALAYDIN'DAN GECE MESAİSİ

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, dün gece 10 iş makinesi ve 30 personel ile sürdürülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Alaydın, Kazımpaşa İlköğretim Okulu civarına kadar açık olan esnafları tek tek ziyaret ederek bir süre sohbet etti, incelemenin ardından bir kahveye giderek halk ile sohbet edip sıkıntıları dinledi.

Yol temizleme ve genişletme çalışmaları neticesinde, Bitlis şehir merkezindeki tüm yolların karlardan temizlenerek sorunsuz bir şekilde araç ve yaya trafiği akışı sağlanmış olduğunu açıklayan Başkan Fehmi Alaydın "Belediye olarak 10 iş makinesi ve 30 personel ile karla mücadele çalışmalarımızı yapıyoruz. Amacımız sabahın erken saatlerinde tüm yollarımızı açık tutmaktır. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Dün 7-8 saatlik bir çalışma gerçekleştirerek çarşı merkezimizde tüm yolları açtık. Çalışmalarımız Karayolları 118. şube şefliği ile ortaklaşa yürütüldü. Belediye Başkanı olarak ben de akşam saatlerinde çarşı merkezinde gerekli incelemeleri bizzat yerinde yaptım. Yapılan çalışma sonucunda tüm yollarımızın kardan temizlendiği gördükten sonra çalışanlarımıza teşekkür ettim. Halkımız şunu iyi bilsin ki belediye olarak karla olan mücadelemizi en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Ana yolarımız sürekli açık, merdiven ve buzlu yerlere hemen müdahale ederek tuzluyoruz. Bunun için ayrı ekip oluşturduk" şeklinde ifadeler kullandı.

BAŞKAN ALAYDIN'DAN GECE MESAİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 15:23:04
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 15:28:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?