1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Başkan Mutlu yeniden görev başında

Güroymak İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu, geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü Ankara'dan dönüşünün ardından istirahat etmeden c

Başkan Hüseyin Mutlu, kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Güroymak Devlet Hastanesi Müdürü M. Salih Gündoğdu'ya iadeyi ziyarette bulundu. Halen elindeki bastonla yürüyen Başkan Mutlu, 'İstirahat etmeniz gerekmiyor mu?' diye yöneltilen bir soruya karşılık "Vatandaşlar ve daire amirleri bana geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ben de iadeyi ziyarette bulunuyorum. Belediye olarak ilçemize bir şeylerin yapılması gerekiyor. Ben de gördüğünüz gibi bu halimle hem ziyaretlerde bulunuyorum, hem de ilçemize yapılacak olan işlerin mahallini geziyorum" dedi.

Güroymak İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu, 10 Temmuz'da 20 kilometrelik yolun yapımı için ihale yapılacağını, hangi şirket alırsa 75 gün içinde bitirileceğini söyledi. İlçeye bir meslek yüksek okulu kurulması konusuna değinen Başkan Mutlu, İlçe Kaymakamı Rıfat Altan'ın kendisinin de yar alacağı bir komisyon kurup Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü'nü ileriki zamanlarda ziyaret ederek bu yöndeki talipleri ileteceklerini belirtti.

Güroymak Devlet Hastanesi Müdürü M. Salih Gündoğdu ise, "Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu'nun hastaneyi ziyaret etmeleri bizlere güç katmıştır" diyerek teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 17:30:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?