1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Başkan Peker'i şaşırtan cevap

Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Peker, öğrencilerle yaptığı sohbet esnasında kendisini şaşırtan bir cevap aldı. Peker öğrencilere, "Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?" sorusuna, 3. sınıf öğrencisi Rabia Baldır, "İlçede çocuk parkları ve oyun alanları yapmak için belediye başkanı olmak istiyorum" cevabı verdi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan Özel Olgun Koleji yönetici ve öğrencileri, kardeş okul olarak seçtikleri Tatvan Fatih İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilere hediyeler dağıtımı sırasında Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Peker de öğrencilerle sohbet etti. Başkan Peker, öğrencilerle sohbet esnasında "Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?" sorusunu yöneltti. Öğrenciler, öğretmen, doktor gibi cevaplar verirken, 3. sınıf öğrencisi Rabia Baldır'ın, "Ben belediye başkanı olmak istiyorum" cevabı ise herkesi şaşırttı.

Bu cevaba karşı Bakan Peker, "Bana rakip çıktı" esprisi ardından, "Minik kardeşimizi bu cesaretinden dolayı kutluyorum. Başkan olmak sorumluluk ister ama kardeşimiz büyük cesaret göstermiştir" dedi. Bir gazetecinin "Neden başkan olmak istiyorsunuz?" sorusuna minik öğrenci Rabia Baldır, "Bizim ilçede yeteri kadar çocuk parkları ve oyun alanları yok. Başkan olup çocukların sorunları ile yakından ilgilenip ve onlara daha çok oyun alanları yapmak istiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 15:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?