7
Mayıs
2024
Salı
BİTLİS

Başkan'dan sporculara doping

Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, başarılı sporcuları makamında kabul ederek, iki sporcu ve antrenörlerine hediyeler verdi. Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, geçen ay Uludağ’da yapılan kayak yarışmasında Türkiye birincisi olan Mesut Uyut ile aynı ay içerisinde Amasya’da yapılan atletizm yarışmalarında Türkiye ikincisi olan Fahri Tunçtan’ı makamında kabul etti.

Başkan Özdemir, Türkiye ve Avrupa’da derece almış Bitlisli sporcuların olduğunu belirtti. Özdemir, sporcuların göstermiş olduğu başarıdan son derece memnun olduklarını belirterek, "Sizin gibi başarılı olan ve Bitlis’i yurtiçi ve yurtdışı temsil eden abileriniz var. İnşallah sizleri de ileriki yıllarda ağabeyleriniz yerinde görmek istiyorum. Belediye olarak, sizlere elimizden gelen bütün desteği vereceğimize söz veriyor, sizlerden başarı bekliyoruz" dedi.

Başkan Özdemir, Kayak Gençler Kategorisi’nde Türkiye birincisi olan Mesut Uyut ve atletizm dallarında Türkiye ikincisi olan Fahri Tunçtan’a ile atletizm antrenörü Fadıl Kara ve kayak antrenörü Levent Balaman’a hediyelerini takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2005 Cuma 18:47:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?