1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Belediyeden hazır mezar hizmeti

Bitlis'in Tatvan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Emin Peker, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını asgariye indirmek için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, bu yıl bütün mezarlıklarda hazır mezar çalışması başlatacaklarını söyledi.


Belediye Başkanı Peker, yeni doğan bir bebekten, ölen vatandaşların defin işlemlerine kadar her konuda ilçe halkının yanında olduğunu belirtti. Başkan Peker, "Belediyemiz, vatandaşlar ve Tatvanlı iş adamları Hüsamettin ve Mehmet Zeki Peker’in desteğiyle 6 adet taziye evi yapmıştır. Belediye Başkanı olarak doğumdan ölüme kadar her zaman halkımızın yanındayım" dedi.


İlçede bulunan mezarlıklarda yeni düzenleme yaptıklarını da dile getiren Başkan Peker, hazır mezar dönemi başlatacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Peker, "Mezarlıklarımızı da düzenli hale getirdik. Maddi durumu iyi olmayan herkesin acısını paylaşıp ortak oluyoruz. Bu yıl bütün mezarlıklarımızda 60'ar adet hazır mezar yapacağız. Bu çalışma sonrasında özellikle kış aylarında kimse sıkıntı çekmeyecek. Bu konuda Tatvan Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne belli bir bütçe ayırıp gereken çalışmayı başlatacağız. Şimdiye kadar mezar kazım işlerinden, bırakılan taşlara kadar kimseden para talebimiz olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Halkımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2008 Pazar 16:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?