1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

BİGAD'dan yardım eli

Bitlisli Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) tarafından Bitlis ve ilçelerinde 900 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuldu. 

Merkezi İstanbul'da bulunan BİGİAD'ın Bitlis Şubesi tarafından Ramazan ayında ihtiyaç sahibi insanlara gıda yardımında bulunuluyor. BİGİAD tarafından temin edilen gıda yardım paketlerinin Bitlis genelinde 900 ihtiyaç sahibi aileye dağıtılan gıda yardım paketlerinin içerisinde, yağ, un, çay şekeri, bayram şekeri, makarna, tuz ve pirinç bulunuyor. 

Ahlat ilçesinde 122 aileye gıda yardımının yapılacağını belirten BİGİAD üyesi Sinan Şarkbülbülü, amaçlarının yoksullara yardım yapmak olduğunu, bu yardımı yaparken de gizlilik esasına bağlı kalmayı hedeflediklerini söyledi. 

Amaçlarının kimseyi incitmeden yardım etmek olduğunu anlatan Şarkbülbülü, "Üyelerimiz tarafında önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine, gıda yardımları büyük bir gizlilik esası içerisinde gece dağıtıyoruz. Bu bağlamda yardımları gece dağıtıyoruz. Amacımız fakirlere sürekli yardım yaparak değil, ileriki zamanlarda yoksulluğu en aza indirmektir. İş adamları olarak yoksullara kalıcı yardım yapmayı benimsemiyoruz. İstihdama yönelik çabalarların yaygınlaştırılması ile yoksulluğu en aza indirme bağlamında çalışmalar yapmayı benimsiyoruz" dedi. 

Şarkbülbülü; "Başta BİGİAD yönetin kurulu başkan ve yönetim kuruluna ve tüm BİGİAD üyelerine yardım ve katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 13:46:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?