2
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Bitlis: Özügüzelderespor Teknik Direktörü Tutaş: 'MHK'ya başvuracağız'

TUTAŞ: “MERKEZ HAKEM KURULUNA (MHK) BAŞVURACAĞIZ”

 

3. lig 1. grupta mücadele eden Bitlis Özgüzelderespor Teknik Direktörü Şeref Tutaş, Hakemlerin taraflı davranmasından dolayı Merkez Hakem Kuruluna (MHK) Başvuracaklarını söyledi.

Son olarak hafta sonu sahasında oynadığı Kilis Belediyespor karşılaşmasında hakemin kötü maç yönettiğini belirten Tutaş: “Bu hakemlerle lig bitmez, Kilis Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısında en 4-5 net gol pozisyonumuza ofsayt çalmadı mağlupta olabilirdik. Bugüne kadar hakemler hakkında şikayetimi dile getirmemiştim herkes gördü hakemin kötü yönetimini ve taraflı tutumunu. Hakemlerin dürüst ve tarafsız olması lazım her iki takıma da eşit mesafede davranması lazım. Bundan sonraki maçlara böyle hakemlerin gelmesini istemiyoruz. Merkez Hakem Kuruluna başvuracağız, gelen hakemler ya klasman grubu hakemleri olsun yada kaliteli hakemler olsun. İnşallah bundan sonraki maçlarımız da böyle kaosta geçmez” dedi.

BİZİM İÇİN HER MAÇ FİNAL HAVASINDA GEÇECEK

Tutaş, bundan sonraki her maçın final havasında geçeceğini belirterek: “Ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptık, üç maçta da galip gelerek 9 puan aldık bu galibiyetler bir tesadüf değil 17 sezondur galip gelemediğimiz Muş’tan da geçen hafta 3 puanla ayrıldık bu haftaki maçımızı da alarak galibiyetlerimizin tesadüf olmadığını ıspatladık. Oynanan oyundan memnunum futbolcularımı tebrik ediyorum. Futbolcularımla beraber inanmış bir takımız bundan sonraki maçlarımızı kaybetmek zor. Önümüzdeki hafta D.Ç. Divriği deplasmanından da üç puan alarak seyircilerimize hediye etmek istiyoruz. Taraftarlarımızla bayram havası yaşamak istiyoruz”dedi.

Yayın Tarihi : 9 Şubat 2004 Pazartesi 14:29:00
Güncelleme :29 Temmuz 2004 Perşembe 14:08:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?