1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Bitlis Abdullah Gül'ü bekliyor

Tatvan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Emin Peker, illerine gelmek için söz aldıkları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü beklediklerini söyledi.

Başkan Peker, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis Milletvekilli Vahit Kiler, Cemal Taşar, Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, belde belediye başkanları ve AK Parti İl teşkilatından oluşan toplam 13 kişilik bir ekip ile Cumhurbaşkanı Gül tarafından kabul edildiklerini söyledi.

Peker, Gül'ü Bitlis'e davet ettiklerini belirterek, "Ankara'da cumhurbaşkanımızı ziyaret ettik. Milletvekillerimiz ile birlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret ettiğimizde, 45 dakikalık sohbet imkanı bulduk. Kendilerini Bitlis'e davet ettik. Cumhurbaşkanı, doğu turuna çıktığında ve zamanlarının olması halinde Bitlis'i mutlaka ziyaret edeceklerini söyledi. İlimizi ziyaret etme sözü veren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü bekliyoruz. Ayrıca Bitlis'in sıkıntılarını ilettik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 14:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat tenşi IP: 88.229.52.xxx Tarih : 5.03.2008 17:18:19

başkandan cumhur başkanından ne gibi yardımlar istediğini öğrenmek istiyorum. bitlis ilinde akp ye o kadar oy çıkması halinde neden bitlis ve ilçeleri neden kaderine terk edildiğinin cevabını açıklamasını sayın mehmet emin pekrden bekliyorum