1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Bitlis MOBESE'li oluyor

Bitlis Emniyet Fahrettin Coşkun, önümüzdeki yaz mevsimine kadar şehrin her tarafını kapsayacak şekilde yaklaşık 40 adet mobil kamera kuracaklarını söyledi.


Geçtiğimiz gönlerde Diyarbakır'da yaşanan üzücü olaylardan ötürü Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın talimatı üzerine 81 ile mobese kameraların kurulması kararlaştırılmıştı. Mobil kameraların güvenlik alanında çok önemli bir girişim olduğuna dikkat çeken Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, "Bitlis il merkezi ve 4 ilçemizde mobil kameraları sistemimiz yok. Yaklaşık 800 bin YTL harcayarak şehrin belirli 40 noktasına bu sistemi kuracağız" dedi.


Mobese kameraların kurulmasıyla beraber şehrin güveliğinin artacağını da belirten Coşkun, "Şehrimizde zaten çok ciddi olaylar yaşamıyoruz. Bu yönden diğer illere nazaran güvenlik açısından üst sıralarda yer alıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır ilinde yaşanan üzücü olaylara benzer hadiseler yaşamamak için mobese ile tüm şehir izlenecek ve zaten güvenli olan şehrimiz daha da güvenli olacak" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 15:24:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail şahinoğlu IP: 88.238.190.xxx Tarih : 27.01.2008 00:59:31

mobeseniz hayırlı olsun isterseniz ben size görüntüleri veririm saygılarımla ismail şahin oglu şuna cok dikkat ettim hizan halkı kadar dürüs insan yok misa firi severler ben 4 ay kaldım hizan da 4 ayda hizanın kameralarını bitirdim millet bizi agırlamak için yarış yaptı batıda bukadar ilgi görmedim hizan halkının gösterdigi kadar saygılarım la hizan halkına 0538 365 36 10ismail şahin oglu