9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Bitlis-Mutki karayolunda çalışma

BİTLİS-MUTKİ KARAYOLUNDA ÇALIŞMA

Bitlis-Mutki karayolunda başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, yüklenici firma yetkilileriyle görüşerek bilgi aldı.

İhale süresinin üç yıl olduğunu, ancak hummalı bir çalışma içerisinde olan firmanın mevsimsel şartların iyi geçmesi durumunda çalışmaların iki yıl içinde tamamlayabileceğini ifade Belediye Başkanı Barlak, "Karayolu Bölge Müdürü ve Karayolu şefinden almış olduğumuz bilgilere göre Mutki-Bitlis arası yapılacak güzergahtaki çalışmalar neticesinde çoğu yerde virajların kalmayacağı, vatandaşlarımızın özellikle kış mevsimindeki korkulu rüyası olan Karçinbaşı rampası da tarihe karışacak. Çalışmaların bitiminde banketlerle birlikte yol genişliği 14 metre olacak" dedi.

Başkan Barlak, yapılacak olan hizmetin ilçenin gelişmesi ve büyümesi adına büyük bir yatırım olduğunu belirterek, "Bu hizmetin yapılmasına vesile olan milletvekillerimiz Vahit Kiler ve Cemal Taşar'a, Valimiz Nurettin Yılmaz'a ve Karayolları Bölge Müdürümüz Arif Çobanoğlu'na ilçe halkı adına teşekkürlerimi sunarım. Hayırlısıyla yolun bitmesiyle beraber yörenin ekonomisine ve gelişimine ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

BİTLİS-MUTKİ KARAYOLUNDA ÇALIŞMA
BİTLİS-MUTKİ KARAYOLUNDA ÇALIŞMA
BİTLİS-MUTKİ KARAYOLUNDA ÇALIŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2010 Cuma 10:25:05
Güncelleme :5 Kasım 2010 Cuma 15:02:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.kadri üregil IP: 88.226.7.xxx Tarih : 17.11.2010 23:04:15

bitlis-mutki-mutki meydan-mutki kavakbaşı karayolu projesini gerçekleştiren başta sayın recep tayıp ERDOĞAN,bitlis milet vekillerine,bitlis il valisine,akp teşkilatına ve emeği geçen karayolları birim amirlerimize sonsuz saygılarımı sunarım