6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Bitlis türküye doydu

Nevruz Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Bitlis’te Türk Halk Müziği konseri düzenlendi.

Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü salonunda dün gece düzenlenen konserde, Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe, Bedri Ayseli ve Orhan Oral sahne aldı. İlk sahne alan Bitlisli sanatçı Orhan Oral, okuduğu Bitlis türküleri ile izleyenlerin beğenisini kazandı.

Ardında sahneye çıkan Bedri Ayseli de izleyenlere güzel dakikalar yaşattı. Son olarak alkışlar arasında sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe, okuduğu birbirinden güzel türküler ile Bitlisliler’e doyumsuz bir gece yaşattı. Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, katılan sanatçılara tek tek çiçek verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 12:36:57
Güncelleme :25 Mart 2005 Cuma 17:48:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir IP: 212.156.252.xxx Tarih : 25.03.2005 10:34:06
BEŞ MİNAREYE SELAM.... Sürekli olarak kulaklarımız sizin o Bitliste beş minare Türküsü dinleyip hüzünleniyoruz.Ben Bitliste beş minareyi görmedim.Bunun izahatını yaparmısınız.Muşlu olarak Bitlis ve Muş kardeşliğinin pekiştirlmesi için ortak etkinlikler düzenlemesini istiyorum.Arada ki husumet ortan kalkmali.Bitlis maçı öncesi bu etkinlikler yapılmalıdır.