1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Bitlis'de bahar temizliği

Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, yaz aylarını daha temiz ve sağlıklı ortamlarda karşılamak amacıyla şehir merkezi ve mahallelerde bahar temizliği çalışmaları başlattıklarını söyledi.


Bahar ile birlikte temizlik kampanyası başlattıklarını ifade eden Başkan Özdemir, daha temiz bir kent için bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Başkan Özdemir, "Başlattığımız kampanya ile düzenli olarak alınan çöplerin yanı sıra, ekiplerimiz il genelinde mahalle, cadde ve sokakları temizlemektedir. Bozulan yolları düzgün hale getirebilmek için mevsim şartları gereği stabilize malzeme ile müdahalede bulunarak çalışmalarımız gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin en çok kar yağışına maruz kalan Bitlis ilinde ağır geçen kış şartları sonucunda özellikle mahalle ve sokaklarda yollarımız kullanılamaz hale geliyor. Bizde Belediye olarak havalarının ısınmasıyla birlikte 'Bahar temizliği' kampanyası ile temizlik yapıyoruz. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunma gayreti içerisinde çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 20:22:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M. Baki KAYA IP: 88.252.23.xxx Tarih : 10.04.2008 00:14:04

Temizlik çalışmalarının sağlıklı olabilmesi için çamurdan geçilmeyen mahalle yollarının parke veya asfalt yapılması ile mümkündür. köy yollarının bile asfaltlandığı günümüzde üç mahalle( Atatürk, Taş ve Yükseliş Mah. ) muhtarlığı yolu olarak bilinen Özel Harekat Şube Müdürlüğünden Şirpike kadar olan yaklaşık üç km yolun halen toprak olması kabul edilecek bir durum olmadığı, bu kısa mesafenin halen en ücra bir mezra yolundan farksız olduğu, kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.