1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Bitlis'e diş sağlığı hastanesi

Bitlis'te geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve bu yıl tamamlanarak hizmete açılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde son rötuşların yapıldığı belirtildi.

Bölgeye hitap edecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde inşaat sürecinin tamamlandığı, tefrişat ve tıbbi malzemelerin de alımının tamamlanarak önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağı belirtildi. Vali Mevlüt Atbaş yaptığı açıklamada, Bitlis ve bölgesine hitap edecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin ilin ekonomisine katkı sunacağını belirtti. Vali Atbaş, "Geçtiğimiz yıl başlanan ve bu yıl tamamlanacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde inşaat süreci tamamlandı. Tefrişat ihalesi de yapılarak büro malzemeleri alındı. Tıbbi malzemelerde ise ihale süreci devam etmektedir. Önümüzdeki ay bunlar tamamlanacak. Yine eylül ayı içerisinde merkezimizi hizmete açacağız" dedi.

Vali Atbaş, merkezin istihdam ve ekonomik açıdan da şehre katkı sunacağını dile getirdi. Vali Atbaş, "Bitlis'te son yıllarda açılan yeni tesisler ilimizin ekonomisine ve istihdamına büyük katkılar sunuyor. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi de bunlardan biri olacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 16:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özlem tunçkol IP: 78.161.154.xxx Tarih : 26.09.2009 11:18:08

bitlis de bir diş hastanesinin açılması çok iyi olmuş hayırlı olur inşallah her konuda şimdiden basarılar diliyorum