8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Bitlis'te cadde açılışı

Bitlis Belediyesi tarafından yapılan Nurullah Eren Caddesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Açılışta bir konuşma yapan Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, hayırlı bir olaya şahit olduklarını belirtti. Atbaş, Bitlis'e yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Eren ailesine teşekkür ederek, "Bu, küçük de olsa isimlerini yaşatmak adına yapılan bir çalışmadır. Yaptıkları hizmetlerden
dolayı kendilerine teşekkür ediyor" diye konuştu. 

Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir ise, ilin coğrafi yapısının engebeli olması nedeniyle ihtiyaç olan yeşil alan ve park sorununu gidermek için parklar yaptıklarını belirterek, "Geçen yıl açılışını yaptığımız Üsküdar Parkı'nda vatandaşlarımız dinlenme fırsatı buluyor. Bitlis'te son yıllarda yapılan birçok çalışmanın içinde, gönlü Bitlis'te olan Bitlisli işadamı Ahmet Eren vardır. Elim bir uçak kazası sonucu bizleri yasa boğan merhum Nurullah Eren'in ismini yaşatmak ve ailesinin acısını paylaşmak için bu caddenin adını Nurullah Eren koyduk. Bu arada işadamlarımızın sponsor olması halinde birkaç park projelemiz de hazır" ifadelerini kullandı. 

Açılışta son konuşmayı yapan Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren de, "Bizler Eren ailesi olarak Bitlis'i ve Bitlisliler'i çok seviyoruz. Bu sevgi karşılıksız kalmıyor. Bu caddenin önemli bir noktası daha var. Kardeşim İsmail Eren'in bu caddede işyeri vardı" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2006 Salı 01:01:08
Güncelleme :8 Ağustos 2006 Salı 01:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?