2
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Bitlis'te Ferdi Tayfur rüzgarı

Bitlis Valiliği tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde 8 Ağustos Stadı’nda verilen konser büyük ilgi gördü. Gecede ilk olarak, düzenlenen yemek yarışmasında dereceye gidenlere ödülleri verildi. Daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ait sanatçılar sahne aldı.

Ardından havai fişek gösterisi arasında sahneye çıkan Ferdi Tayfur, Bitlis’e daha önce gelmediğinden dolayı Bitlisliler’den özür diledi. Tayfur, siyasetçileri de eleştirerek, "Üç gündür bu yerleri geziyorum. Gezdim, dolaştım, baktım. Bu yöreyi görmeyen siyasilere ne diyeyim? Neden burada turizm gelişmemiş, insanlar gelişmemiş? ’Bu güzellikleri görmeyen siyasetçiler kör olsun’ diyorum. Gençleri gördüm, burada üniversite yok. Ben devletimi çok severim. Ama bir devlet buraya bir üniversite yapamayacak kadar aciz midir?" dedi.


Bu arada konser sırasında sahneye çıkan bir genç, ünlü sanatçının koluna sarıldı. Görevlilere bir süre direnen genç, daha sonra sahneden indirildi. Konserine kaldığı yerden devam eden Ferdi Tayfur, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.


Konserin ardından Bitlis Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu ile Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, Ferdi Tayfur’a şükran plaketi verdi

iha-bitlis
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2004 Pazartesi 12:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?