7
Mayıs
2024
Salı
BİTLİS

Bitlis'te milli eğitim çalıştayı

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Milli Eğitim Çalıştayı toplantısı Akşam Sanat Okulu'nda başladı. 

Toplantının açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, düşük olan eğitimdeki başarı oranının kendilerini rahatsız ettiğini, bu meselenin mutlaka aşılması gerektiğini söyledi. Bütün okul yönetici ve öğretmenlerinin başarı onarını yükseltmek için yoğun bir çalışma temposu içerisine girmesi gerektiğini anlatan Tulmaç, "Amacımız çağın gereklerine uygun araçlarla çocuklarımızı yetiştirmektir. Ulaştırma Bakanlığı ile Bakanlığımız arasında yapmış olduğumuz anlaşmayla her okulun internet bağlantısıyla çocuklarımızın daha modern bir şekilde eğitilmesine yardımcı olacağız" dedi. 

Tulmaç, açmış oldukları web sitesine herkesin görüşlerinizi, önerilerini ve sorunlarını mutlaka yazması gerektiğini de belirterek "İnternetten bize mutlaka ulaşın" diye konuştu. 

İl ve ilçelerdeki milli eğitim müdürlüğü yetkilileri ile okul müdürlerinin katıldığı çalıştayda, yaşanan problemler, çözüm yolları ve önerilerin değerlendirileceği belirtildi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2006 Salı 19:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?