2
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Bitlis'te seçim güvenliği zirvesi

Bitlis Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, kentte, Türkiye'ye örnek olacak bir seçim çalışması yürütüldüğünü belirterek, "Devlet memurları kendilerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklar. Ancak, hiç bir memurumuzun bu seçime gölge düşürmesine izin vermeyeceğiz" dedi.
Bitlis Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, siyasi partilerin temsilcileri ile yaklaşan yerel seçim hakkında bir toplantı yaptı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Hacımustafaoğlu, Bitlis'te Türkiye'ye örnek olacak bir seçim çalışması yürütüldüğünü belirtti. Hacımustafaoğlu, "Mahalli seçimlere 2 hafta gibi az bir zaman kaldı. Burada bir araya gelerek şikayetlerinizi ve görüşlerinizi alarak bu güne kadar yürütülen huzurlu çalışmaların bundan sonraki zaman diliminde de devam etmesini sağlamaya çalışacağız. Bitlis'te, Türkiye'ye örnek olacak bir seçim çalışması yürütülüyor. Tek dileğimiz bundan sonra hiç bir üzücü olayın yaşanmaması, seçimleri sorunsuz bir şekilde atlatabilmektir" dedi.
Devlet memurlarının kendilerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarını vurgulayan Hacımustafaoğlu, "Hiç bir memurumuzun bu seçime gölge düşürmesine taviz vermeyeceğiz. Dileğimiz ilimiz için en hayırlısı neyse o olması yönündedir. Bütün siyasi arkadaşlara başarılar diliyorum" diye konuştu.
Toplantıya siyasi parti temsilcilerinin yanısıra Vali Yardımcısı Salih Altınok İl Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Kızılay katıldı.
BİTLİS - İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2004 Perşembe 00:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?