6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Bitlis'te uyuşturucu operasyonu

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri 2 ayrı operasyonda 29 kilogram esrar ele geçirirken, 3 kişiyi de gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Bitlis'ten Diyarbakır istikametine gitmekte olan H.T. yönetimindeki otomobili durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada, araç içerisinde zula diye tabir edilen gizli bölmelere saklanmış 29 adet paket içerisinde 28 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, araç sürücüsü H.T. gözaltına alındı.

Öte yandan Bitlis'ten Diyarbakır istikametine gitmekte olan bir otomobili durduran polis ekipleri yaptıkları aramada, araç içerisindeki F.Y. ile M.R.Ç.'nin bellerine sarılı paketler içerisinde bir kilogram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili olarak F.Y. ile M.R.Ç. gözaltına alındı. Her 2 olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 16:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
beşir alan IP: 88.235.208.xxx Tarih : 22.07.2007 09:29:49
ben burdan bitlis emniyetini tebrik ediyorum helal olsun size ama yine bitliste son iki yıl içinde 30 operasyon yapılmış allah bilir daha kaç kilo eroin piyasaya sürülmüştür