1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Bitlis'te yılın idarecisi

Türk-Büro-Sen Bitlis İl Temsilciği ile Kamu-Sen Bitlis İl Temsilciliği'nin ortaklaşa düzenledikleri anket sonucunda, Bitlis Defterdarı Avni Ataman 'Yılın idarecisi' seçildi.


Kamu-Sen Bitlis İl Temsilcisi Necmi Erkoç ve Türk-Büro-Sen Bitlis İl Temsilcisi Adnan Nacaroğlu, Bitlis Defterdar'ı Avni Ataman'ı makamında ziyaret ederek yılın idarecisi seçilmesinden dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

Sendika il temsilcileri, kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerinin korunmasında göstermiş olduğu katkı ve duyarlılıktan dolayı Ataman'a teşekkür ederek, seçim sonucunun sendika üyeleri arasında yapılan anketle belirlediği ifade ettiler.

Bitlis Defterdarı Avni Ataman ise gösterilen ilginin kendisi için gurur verici olduğunu belirterek, "35 yıllık memuriyet hayatım boyunca bir çok yerde mal müdürlüğü, muhasebe müdürlüğü ve defterdarlık görevlerinde yöneticilik yaptım. Memuriyet hayatımın son dönemlerinde bana layık görülen bu ödülü evimin en güzel yerine bırakacağım. Beni bu göreve layık gören Türk Büro-Sen Bitlis Temsilciliği ile Kamu-Sen Bitlis İl Temsilciliğine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 15:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?