1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Bu da sevgililer günü elması

Ahlat ilçesinde bir manavın 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle özel olarak getirttiği ve üzerinde 'I Love You' ve 'Canım Sevgilim' yazılı elmalar kapış kapış satıldı.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde manavlık yapan Özkan Kırtay, Osmaniye'den özel olarak getirttiği ve üzerinde çeşitli sevgi sözcükleri yazılı elmalar vatandaşın büyük ilgisini çekti. Tanesi 2 YTL'den satılan elmalardan almak için vatandaşlar kuyruğa girdi.

İlçenin Mazlum Yegül Caddesi üzerinde manavlık yapan Kırtay, "Yılbaşında 2008 yazılı elmalar getirtmiştim. O zaman yeni yıla girenler bu elmalara büyük rağbet göstermişti. Ben de toptancımı aradım 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle özel elması olup olmadığını sordum. O da, 'I Love You' ve 'Canım Sevgilim' yazılı elmalar olduğunu söyledi. 10 kasa elma aldım, hepsi kısa sürede hepsi tükendi. Vatandaş elmaları almak için kuyruğa girdiler. Bu kadar ilgi olacağını bilseydim daha fazla elma getirirdim. Sanırım Sevgililer Günü'nde en güzel hediyeyi biz elmaları satmakla, müşterilerimiz de farklı bir hediye almakta buldu" dedi.

Vatandaşlar ise genelde hem kendisine hem de sevgilisine elma alırken, bunun Sevgililer Günü'nün en ekonomik hediyesi olduğunu belirttiler. Bazı vatandaşlar ise en anlamlı hediye olduğunu, bazıları ise ilk kez sevgilisine elma götüreceğini, kimi de pırlanta yüzük götüremeyeceğini ama "I Love You" yazılı elma götürebileceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 09:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?