8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Bu resme dikkat edin!

Bitlis'in Tatvan Devlet Hastanesi ek binasında kaçırılan 2 günlük bebeğin arama çalışmaları devam ederken, polis ilçenin her tarafına olaya karıştıkları tahmin edilen erkek ve bayanın robot resimlerini yapıştırdı.

Bir bayan tarafından hastanede alınarak kaçırılan 2 günlük bebeğin arama çalışmaları devam ediyor. Hastane önünde bulunan market sahibinin eşkal vermesiyle çizilen erkek ve bayanın robot resimleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yer tarafa asıldı. Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi (AVM) girişine asılan robot resimleri tanıdığını ifade eden şahsın, bunları 2 ay önce bir kafeteryada gördüğünü belirtmesi üzerine polisler harekete geçti. Ekipler, AVM'de çalışmalarını sürdürürken, her türlü ihbar da değerlendiriliyor.

Kısa sürede sonuca ulaşacaklarına inandıklarını ifade eden Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, bebeğin bulunması için çalışmaların büyük bir titizlikle sürdüğünü belirtti. Güldibi, "Çizilen robot resimler ilçenin dışında 81 ile gönderildi. İlçenin her köşesine robot resimleri astık. Her ihbarı değerlendiriyoruz. Bebeği bulmak için titizlikle çalışmalarımız sürüyor. En kısa sürede sonuca ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. Hastanede güvenlik, ilçede ise MOBESE kameralarının olmaması polisin işini daha da zorlaştırıyor.

 

...
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 17:02:45
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 17:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yıldırım IP: 78.186.21.xxx Tarih : 29.01.2010 13:31:03

allah kaçıranlarında kaçıranlara  yol gösterenlerinde belasını versin inş tez günde yakalanırlar insan tacirleri...