6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Çikolata ve çaylı denetim

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, çikolata ve çay ikram ederek yol denetim yaparken, Emniyet Müdürü M. Salih Kemsez, katıldığı radyo programında hizmetlerini anlatarak, vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

Bitlis-Baykan Karayolu’nda Bitlis Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Emrullah Demir’in de katıldığı denetimlerde, Bitlis istikametine giden araçlar tek tek kontrol noktasına davet edilerek, evraklar kontrol edildi.

Araç sürücülerine çay ve çikolata ikram eden Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Emrullah Demir, sürücülerin sıkıntılarını dinledi.

Uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını ifade eden sürücüler, muhtemel kazaların önlenmesi için vatandaş duyarlılığının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, bu amaçla denetimlerin de aynı sıklıkla devam etmesini istedi. Vatandaşların güvenli şekilde gidecekleri yere ulaşmasını sağlamak amacıyla denetimlerin düzenli bir şekilde yapıldığını kaydeden Emrullah Demir, "Van, Muş Ve Diyarbakır üçgeninde görev yapıyoruz. Bu nedenle yolumuza sürekli kontrol altında tutuyoruz. Ayrıca yol güzergahımızda uluslararası TIR ve yabancı araçlarda kullanıyor. Uygulamamızı dikkatli yapmak zorundayız. Tüm arkadaşlarım bilinçli bir şekilde görevlerini yapmaktadır. Yapılan tüm bu kontroller vatandaşın daha güvenli bur yolculuk etmesi içindir" diye konuştu.

Öte yandan, Bitlis Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, Trafik Haftası kapsamında Bitlis FM’de canlı yayına katılarak vatandaşların sorularını yanıtladı. Yaklaşık 2 saat süren programda vatandaşlardan gelen soruları cevaplayan Kesmez, ileride Polis Radyosu açmayı düşündüklerini de anlattı. Yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler de veren Kesmez, kapılarının vatandaşlara 24 saat açık olduğunu belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2005 Perşembe 12:18:35
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 13:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?