8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Dağcılar onuruna yemek

SÜPHAN TIRMANIŞI YAPAN DAĞCILAR ONURUNA YEMEK

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinden Süphan dağına tırmanış gerçekleştiren ve zirvede bir gün konaklayan Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca ile 12 kişilik ekip onuruna İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçi tarafından bir yemek verildi.

Dün akşam düzenlenen yemekte, Kaymakam Çiftçi, Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Adilcevaz belediye meclis üyeleri ve bazı davetliler ile dağcılar bir araya geldiler. Yemekte bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Alaattin Karaca, Süphan dağında yaptırılacak Süphandost Dağ Evi'nin bitirilmesi için Süphandost Adilcevaz Dağcılar Kulübü'ne destek verilmesini istedi. Dağ evinin bitirilmesinden sonra ilçeye Türkiye geneli 2 büyük kamp kuracakları sözünü veren Karaca "Bu kamplar ilçenin sosyal ve

ekonomik hayatını büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçi ise Süphan dağında yapımı devam eden Süphandost Dağ Evi'ne bugüne kadar sürekli olarak destek verdiklerini bundan sonra da bitirilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

Yemek sonrası Adilcevaz Kaymakamı Mustafa Çiftçi tarafından Federasyon Başkanı Alaattin Karaca'ya plaket ve onur belgesi, diğer dağcılara ise onur belgeleri verildi.

SÜPHAN TIRMANIŞI YAPAN DAĞCILAR ONURUNA YEMEK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 12:42:02
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 18:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?