1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Diyaliz hastalarına moral yemeği

Bitlis Devlet Hastanesi personeli diyaliz hastaları için bir moral yemeği düzenledi.

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Özturhan'ın organize ettiği ve personellerin de katkılarıyla düzenlenen moral yemeğine, Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Sağlık Müdürü Mehmet İzgi ve Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun'da katıldı.

Bitlis Emniyet Müdürlüğüne ait Polisevi'nde gerçekleştirilen programa, 54 diyaliz hastası ve yakınları da katılarak doyasıya eğlendiler. Yemeğin ardında halay çeken hastalar ve sağlık personelleri gecenin keyfini çıkardılar.

Gecede bir konuşma yapan Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, protokol üyelerini hastalarla bir araya getiren hastane yönetimine teşekkür ederek, "Gerek hasta ve gerekse hasta yakını olan sizler toplumuzda en muzdarip olan vatandaşlarımızsınız. Ancak burada hizmet eden bütün sağlık personelleri sizlere severek hizmet ediyorlar. Allah sizlere şifa ve sağlık versin" şeklinde konuştu.

Gece ile ilgili bir açıklama yapan Hastane Başhekimi Dr. Özturhan, "Çok özel ve hassas olan diyaliz hastalarımız için ilk defa böyle bir gece düzenledik. Personellerimizin de katkılarıyla hazırlanan gecemize il ve ilçelerimizde bulunan 54 diyaliz hastamız yakınlarıyla birlikte katıldı. Hastalarımızın 30'u merkezden 24'ü de ilçelerimizden katıldı. Böyle bir gecede hastalarımızı ve bizleri yalnız bırakmayan valimize ve emniyet müdürümüze teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından hastalara daha önceden hazırlanan çeşitli hediyeler verildi. Gece halayların çekilmesinin ardından sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 14:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?