8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Dünya 3.'sü ödüllendirildi

VEDAŞ MÜDÜRÜ DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜNÜ ÖDÜLLENDİRDİ

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Bitlis İl Müdürü Hüsnü Hacıyusufoğlu, 25. Dağ Koşusu Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Alper Demir'i altınla ödüllendirdi.

Müdür Hacıyusufoğlu, Alper Demir'in il dışında olmasından dolayı atletizm antrenörü Fadıl Kara'yı makamında kabul etti. Hacıyusufoğlu, Alper'e verilmek üzere antrenör Kara'ya bir cumhuriyet altını verdi. Bu destekten dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade eden antrenör Fadıl Kara, bu davranışı diğer kurumlardan da beklediğini belirtti. Kara, "Sayın müdürümüz dünya üçüncüsü olan sporcumuzu desteklediğinden dolayı teşekkür ederim. Her kurumun bir sporcuya sponsor olmasını bekliyorum. Her kurum bir sporcuya destek olsa, artık sıkıntı yaşamayız. Çok başarılı gençlerimiz var. Bunların elinden tutulursa hem çok iyi bir yere gelirler hem de kötü alışkanlıklardan uzak dururlar. İlk başlangıç VEDAŞ Müdürümüzden geldi. Diğer daire amirlerimizden de bekliyoruz" dedi.

VEDAŞ İl Müdürü Hüsnü Hacıyusufoğlu ise, "6 Eylül 2009 tarihinde İtalya'da yapılan 25. Dağ Koşusu Şampiyonası'nda kategorisinde dünya üçüncüsü olan Alper Demir'in yalnız olmadığını, kurum adına çam sakızı çoban armağanı ödüllendirmesini uygun gördük. Diğer gençlerimiz içinde örnek olacağını düşünerek başta Fadıl hocamız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 16:50:02
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 19:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?