1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Emniyet Müdürlüğün'de terfi töreni

Bitlis Emniyet Müdürlüğü'nde terfi alan emniyet amirleri ve başkomiserler düzenlenen bir yemekle rütbelerini aldılar.

Bitlis Polisevi'nde düzenlenen terfi töreninde bir konuşma yapan Vali Atbaş, Bitlis Emniyet Müdürlüğü mensuplarının Bitlis'te görev yaptıkları süre içerisinde terfiye layık görülmesi çok sevindirici olduğunu belirtti. Vali Atbaş "Terfi eden ve tayini çıkan personellere ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun ise yaptığı konuşmada, 24 saat mesai yaptığı görev arkadaşlarının terfi almalarından büyük memnuniyet dilerken yeni görevlerinde daha özverili çalışmalarını istedi. Coşkun, "Emniyet amirleri ve başkomiser arkadaşlarım, aldıkları rütbelerle başarılarını kanıtlamışlardır. Eminim ki burada kalan arkadaşlarım veya tayine giden arkadaşlarım aldıkları rütbelerin sorumluluklarını bileceklerdir. Omuzlarındaki yıldızlar özverili çalışmaları neticesinde daha da parlayacaktır" diye konuştu.

KARI KOCA EMNİYET AMİRLİĞİ RÜTBESİ ALDILAR

Düzenlenen terfi törenine Bitlis Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Ali Başoğul ile Yabancılar ve Pasaport Şube Müdürü Faden Başoğul, karı koca olarak başkomiserlikten emniyet amirliğine terfi alan çift oldular.

.
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 15:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?