6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Emniyet Müdürü dert dinledi

Bitlis’te, trafik ekipleri, kar yağışı sonrası Van Karayolu’nda kayarak trafiği kilitleyen büyük araçlar üzerinde sıkı denetim yaparken, Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, bir grup TIR şoförünün dertlerini dinleyip, broşür, kokulu mendil ve peçete dağıttı.

Bitlis’te, ağır kış şartları nedeniyle özelikle ulaşımda aksaklıklar meydana geliyor. Yağışlı havalarda yolların kaygan olması nedeniyle yoldan kayan TIR’lar ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor.

Yolları ulaşıma açık tutmak için büyük mücadele veren trafik ekipleri, sürücüleri zaman zaman uyarıyor. Bitlis-Van, Bitlis-Muş ve Bitlis-Baykan üçgenine giden Bitlis Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, yol kenarında TIR ve kamyon şoförlerinin sıkıntılarını dinledi.

Yolda yaşanan sıkıntılar ve şoförlerin beklentilerini dinleyen Kesmez, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde olaylara bakmanın doğru olacağını belirtti. Kesmez, yeni yapılan çevre yolu ve tünelin bitmesiyle birlikte trafiğin rahatlayacağını kaydederek, "Şehirlerarası yolumuzu hem büyük araçlar hem de şehir içi araçlar kullanıyor. Böyle olurca da zaman zaman trafiğin aksamasına neden oluyor. Ancak yapımı devam eden tünelin ve çevre yolunun önümüzdeki 2 yıl içerisinde bitmesi planlanıyor. Bu yolun bitmesi hamlinde hem sizler hem de şehir içi araçlar rahatlayacak. Bu süre zarfından karşılıklı hoşgörü sevgi ve saygı içerisinde davranırsak sanırım sorun yaşanmayacaktır" dedi.

Karayolları 112 Şube Şefi Remzi Duruk’un bulunduğu sohbet sonrası Emniyet Müdürü Kesmez, şoförlere, yağışlı havalarda dikkat edilmesi gereken kuralar hakkında hazırlanan broşür, araçlarına bırakmaları için kokulu mendil ve peçete dağıttı. Şoförleri yolcu eden Kesmez, köylülerle de Trafik Bölge Müdürlüğü’nde çay ikram edip, sorunlarını dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2005 Cumartesi 18:33:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?