8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Emniyet müdürü göreve başladı

BİTLİS EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Halil İbrahim Doğan, yeni görevine başladı.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan karşılama töreninin ardından makamına geçen Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, gazetecilerle bir tanışma toplantısı yaptı. Gazetecilerle tek tek tanışan Emniyet Müdürü Doğan, Bitlis'e ilk defa geldiğini, ancak Bitlis ile ilgili geniş bir bilgiye sahip olduğunu söyledi. Doğan, "Bitlis gibi ülkemizin güzel bir iline atanmaktan dolayı çok memnunum. Bitlis'te var olan güven ortamının sağlanması ile emniyet teşkilatındaki arkadaşlarımızla birlikte birtakım ruhu içinde çalışacağız. Devraldığımız bu güven ortamını daha da ileri seviyelere götürmek için geceli gündüzlü çalışacağız. Hedefimiz ilk önce önleyicilik olmalı. Bu amaçlar suça yönelmiş kişileri, suça karışmadan önce engelleyici ve önleyici tedbirler alacağız. Bu konuda Bitlis halkından da büyük destek bekliyoruz. Bitlis halkı ile ilgili olarak olumlu intiba ile Bitlis'e geldim. Burada rahat bir çalışma ortamı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Doğan, 1987 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü'nde göreve başladı. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde bir süre görev yaptıktan sonra Elazığ Zihni Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu'nda müdürlük görevini yapan Doğan, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Doğan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

BİTLİS EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2010 Salı 15:12:00
Güncelleme :10 Ağustos 2010 Salı 18:22:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?