9
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

Emniyet müdüründen şarkı şov

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ŞARKI ŞOV

Bitlis'in Tatvan Sanayi ve Ticaret Odası'nın düzenlediği gecede sahneye davet edilen Ahlat İlçe Emniyet Müdürü'nün seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar, katılımcılardan büyük alkış aldı.

Tatvan Sanayi ve Ticaret Odası'nın Ahlat Öğretmenevi'nde düzenlediği kaynaşma gecesine, Bitlis Valiliği İl Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Tatvan Kaymakamı Mehmet Şefik Güldibi, Güroymak Kaymakamı Nurettin Dayan, VEDAŞ Bitlis Bölge Müdürü Hüsnü Hacıyusufoğlu, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, kurum amirleri ile davetliler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Tatvan Ticaret ve

Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, çok güzel bir ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, üyelerine haklı oldukları davalarında kapılarının sonuna kadar açık, haksız oldukları konularda ise kapılarının bir o kadar kapılı olacağını ifade etti. Dağdağan, birlik ve beraberlik içerisinde yapılacak çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Gece, Ahlatlı mahalli sanatçıların seslendirdiği türkülerle devam etti. Ardından Ahlat Folklor Turizm ve Eğitim Derneği'nin (AFTED) sunduğu folklor ve müzik ziyafetiyle geceye renk kattı.

Bu arada Ahlat İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü ise, şarkı söylemesi için sahneye davet edildi. Israrları kıramayan Güçlü, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla adeta usta sanatçılara taş çıkarttı. Alkışlar arasında seslendirdiği şarkılarla izleyenleri kendine hayran bırakan Güçlü'nün sahne hakimiyeti ise gözlerden kaçmadı.

Gecede katılımcıların çektiği halaylar renkli görüntüler oluşturdu.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ŞARKI ŞOV
EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ŞARKI ŞOV
EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ŞARKI ŞOV
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 11:34:02
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 16:40:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?