1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Emniyet Müdüründen veda yemeği

Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, basın mensupları ile veda yemeğinde bir araya geldi.

Bitlis Polisevinde verilen yemeğe ilde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı. Yemekte iki buçuk yıllık görev süresi ile ilgili bilgiler veren Emniyet Müdürü Coşkun, gittiği her yerde Bitlis'in adını en iyi şekilde anacağını belirtti.

Coşkun, "Bilindiği üzere iki buçuk yıla yakın Bitlis'te görev yaptım, en son çıkan Emniyet Müdürlüğü kararnamesinde Elazığ'a atandım. Bitlis gerçekten de huzurlu bir ildir. Biz bu huzuru bozmamak için varımızı yoğumuzu ortaya koyduk, gece gündüz demeden çalıştık. Bitlis basını da yaptığımız çalışmalara şahit oldu. Güzel operasyonlar yaptık, yolsuzluklar üzerine yılmadan gittik, kaçakçılara ve zehir tacirlerine Bitlis'te fırsat vermedik. İki buçuk yıldır halkımızın da desteğiyle Bitlis'te ilklere imza attık. Bitlis tarihinde olmayan en başarılı çalışmaları gerçekleştirdik. Artık ben Bitlis'in fahri hemşerisiyim. Bitlis'i her gittiğim yerde en iyi şekilde anlatacağım. Bende artık Bitlisliyim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 18:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan keskinsaz IP: 85.110.66.xxx Tarih : 19.08.2008 14:34:00

Helal olsun fahrettin abi.Bizim tatvandan tayinimiz çıktı sende hemen bitlisten gittin.Yeni görev yerinde başarılar dilerim.(TATVANLI ÖĞRETMENLER)diyince tanırsın sanırım denizli ramazan :)