1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

En başarılı kooperatif

Malatya Bölge Müdürlüğü'ne bağlı tarım kredi kooperatifleri arasında her yıl yapılan, hizmet ve tahsilatların performans değerlendirilmesinde Ahlat Tarım Kredi Kooperatifi'nin 3 yıldır en iyi kooperatif seçildiği belirtildi.


Ahlat Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İsmail Arslan, gerek yaptıkları hizmetler, gerekse kooperatif gelirlerinin tahsilatlarının değerlendirilmesi sonucu başarılı olduklarını söyledi. Bu başarının kooperatif ile çiftçiler arasında sağlanan iyi diyalogun ve kaynaşmanın ürünü olduğunu belirten Arslan; "Malatya Bölge Müdürlüğü'ne bağlı tarım kredi kooperatifleri arasında 3 yıldır üst üste birinci oluyoruz. Yaptığımız kaliteli hizmetin yanı sıra çiftçilerimizle birlikteki uyumlu çalışmalar da çok önemli etkendir. Bu başarının neticesinde genel müdürlüğümüz ve bölge müdürlüğümüz tarafından takdir ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirildik. Verilen hizmetlerden memnun olan çiftçilerimiz kooperatifi kendi malı olarak görmüş ve sahiplenmiştir. Bunun neticesinde kooperatif ile uyum içinde çalışan, hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanan çiftçi, borçlarının ödemesini zamanında yaptığı için kooperatifin çalışma ve faaliyetlerinin işleyişlerine ivme kazandırmıştır" dedi.


Kooperatif Müdürü İsmail Arslan, aralarında Van, Bitlis, Muş, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Batman, Mardin ve Tunceli gibi illerin de bulunduğu 40 tarım kredi kooperatifini geride bırakarak gösterdiği başarılı çalışmanın hizmete de yansıdığını anlatarak "Bunun neticesinde genel müdürlük ve bölge müdürlüğü çiftçilerin kullanılmasına sunulmak üzere kooperatifimiz tarafından talep edilen kimyevi gübre, tohum, zirai alet ve tüketim maddelerini her zaman göndererek ilçemiz çiftçisinin yararlanmasını sağlamıştır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2008 Perşembe 12:40:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?