1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

En büyük ilgi bilgisayara

Bitlis'in Ahlat ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda en çok ilgiyi bilgisayar teknolojisinin gördüğü bildirildi. 

Ahlat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Aydoğan, HEM tarafından istekler doğrultusunda kurslar açtıklarını, en çok ilginin bilgisayara olduğunu belirtti. 

Halen 22 kişilik bir guruba 160 saatlik bir "Bilgisayar Operatörlüğü" kursu açtıklarını belirten Aydoğan "Bilgisayar kursları her zaman ilgi görüyor ve bu alanda çok fazla talep geliyor. Bu branştaki teknoloji sınıfımızın hem fiziki hem de donanım açısından yeterli olması talebin artmasında en büyük etkenlerin başında geliyor. Gençler günümüz teknolojisinden geri kalmak istemiyor. Biz de en iyi imkanları sunduğumuzda ise ilgi her geçen gün artıyor. Bilgisayar kursları ilçemizde insanları cezp ediyor. Bu da bizi oldukça memnun ediyor" dedi. 

Aydoğan, amaçlarının ilçede herkesin bilgisayar öğrenmesini sağlamak olduğunu, 10 Kasım tarihinde başlayan ve 1 Ocak 2009 tarihinde bitecek kursu başarı ile tamamlayanlara ise belge verileceğini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 11:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?