8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Engelli gence bayram hediyesi

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NDAN ENGELLİ GENCE BAYRAM HEDİYESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun hediye ettiği tekerlekli sandalye, Bitlis'in Tatvan ilçesinde engelli olan Mehmet Altek'e teslim edildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, bayram öncesi Tatvan Çağlayan İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi olan ve 6 yıldır kas hastalığı nedeniyle her iki ayağını kullanamayan Mehmet Altek'i sevindirdi. Okul idaresi tarafından bilgi verilen Hisarcıklıoğlu, babasının sırtında okula gidip-gelen Mehmet'e bir tekerlekli sandalye gönderdi.

Sandalyeyi Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, Tatvan Özürlüleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Başar ve Çağlayan Mahalle Muhtarı Servet Eskin ile birlikte Mehmet Altek'in evine götürüp teslim etti. Sandalyesine kavuşan ve oldukça sevinen Mehmet, artık okulluna rahatlıkla gidip-geleceğini ve sandalyeyi gönderen Hisarcıklıoğlu'na teşekkür etti. Tatvan TSO Başkanı Bilal Dağdağan ise, Tatvan Özürlüleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Başar ile birlikte ellerinden geldiği kadar engelli vatandaşlara yardımcı olduklarını belirtti.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NDAN ENGELLİ GENCE BAYRAM HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 16:25:04
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 11:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?