1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Engelli öğrenciye motorlu araç

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, doğuştan iki ayağı olmayan Beş Minare Lisesi Öğrencisi Şükrullah Gönüldaş'a motorlu özürlü aracı hediye etti.

Gönüldaş'a, aracı okuduğu okulun önünde düzenlenen bir törenle Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş ve İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun tarafından verildi. Burada bir konuşma yapan Vali Atbaş, Emniyet Müdürlüğü'nün böyle ince bir düşüncenin altına imza atmasından dolayı tebrik ettiğini belirtti. Özürlü olmak bir ayıp olmadığını kaydeden Vali Atbaş, özürlü vatandaşların böyle düşünerek toplumdan uzaklaşmamaları gerektiğini belirtti. Aksine topluma daha sıkı bağlanmaları gerektiğini vurgulayan Vali Atbaş, "Emniyet Müdürlüğümüzü bu konuda tebrik etmek istiyorum. Gönüldaş'a da bundan sonraki hayatında başarılar dilerim" dedi.

İl Emniyet Müdürü Coşkun ise Gönüldaş'ın durumunu bir yerel gazetede çıkan haber üzerine öğrendiğini kaydetti. Bunun üzerine girişimler başlatarak bir firma ile yaptıkları görüşmeler sonucunda temin ettiklerini anlatan Coşkun, "Bizim için en büyük mutluluk Gönüldaş'ın derslerinde başarılı olmasıdır. Aracının kendisine hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Atbaş ve Coşkun'un elinde aracını alan Şükrullah Gönüldaş da aracın hayatımı kolaylaştıracağını ifade etti. Birçok yere gitmek istediği halde gidemediğini anlatan Gönüldaş, "Bu araç sayesinde hem arkadaşlarıma yük olmaktan kurtulacağım hem de işlerimi daha rahat bir şekilde görebileceğim. Başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 14:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?