1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Eren Üniversitesi'nde barınma sorunu

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, gelecek olan hocaların kalacakları yer sorununu çözmeye çalıştıklarını belirtti.

Prof. Dr. Mahmut Doğru, İHA muhabirin yaptığı açıklamada, barınma sorununu çözmek için bina arayışına girdiklerini belirtti. Doğru, Resmi olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait olan Beşminare Mahallesi'ndeki binaları için yaptıkları müracaata olumsuz cevap geldiğini belirterek "Böyle olunca da başka yerlerde bina arayışına geçtik. Şifai olarak da Valimiz Sayın Mevlüt Atbaş, ve Belediye Başkanımız Cevdet Özdemir'e sorunumuzu ilettim. Bize bu konuda yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler" dedi.

Resmi kurumlara ait uygun bina bulamadıklarını ifade eden Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru "Üniversitemize ait lojmanlarımızın tamamlanmasına kadar bize uygun bir bina bulmamız gerekiyor. Umarım yakın bir zamanda bir bina bulup sorunumuzu çözeriz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 16:33:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cihan IP: 85.105.63.xxx Tarih : 20.11.2008 12:36:05

ablamda bu üniverstede okuyur bizim yurt parasını gündermeseydik şimdi çoktan bir dükkan açmiştik yani bize tel edeiyor biz burda açliktan geberiyoruz bize yiyecek gönderin diye yalvariyor en başinda demişlerdi 3 ayda bir yurt parasini vereceksiniz şimdi 2 ay dolmadan yurt parasini istiyorlar dediler sabah ve akşam yiyeceklerini biz verecez nafile çok büyük sorundur ögrenciler kendi aralarında da rahatlıkla sosyal hayatlarına devam edebilirler haaa onlara burs vereceklerdi daha burs parasindan bir kuruş ellerine geçmemiş daha ne diyem oradaki yurt olmasa daha iyi olurdu saygilarimle