7
Mayıs
2024
Salı
BİTLİS

Fuarda Kick Boks turnuvası

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde bu yıl 38.'si gerçekleştirilen Tatvan Doğu Anadolu Fuarı etkinlikleri kapsamında Kick Boks Turnuvası düzenlendi.
 
18 sporcu arasında geçen çekişmeli turnuvanın hakemliğini Ankara Özdemir Spor Kulübü Başkanı ve Milli Kick Boks Hakemi Yavuz Özdemir yaptı. Turnuva sonunda birinciliği Cemil Gülmüş elde ederken, ikinciliği Kadir Çam, üçüncülüğü de Faruk Yıldırım elde etti. Dereceye giren sporculara Özdemir Spor Kulübü Başkanı Yavuz Özdemir tarafından madalya verilirken, Tatvan Belediyesi tarafından da birer Cumhuriyet altını hediye edildi. 

Ödül töreninde bir konuşma yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Peker, Tatvan İlçesi'nin, fuar etkinlikleri kapsamında her yıl daha çok canlılık kazandığını ifade etti. Başkan Peker, düzenlenen Kick Boks Turnuvası'na katılan sporcuların belediyenin gençlik merkezinde yetiştiklerini söyleyerek, "Belediyecilik, artık altyapı ve yol gibi rutin işler dışında, halkı bütünleştiren, halkı bir araya getiren işlerle de uğraşılmasını gerektiriyor. 38. Tatvan Doğu Anadolu Fuarı etkinlikleri kapsamında bunları hep birlikte yaşıyoruz. Karşılıklı sevgi, saygı içerisinde bütün Tatvan halkıyla, daha çok güzel organizasyonlar yaşayacağız" diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Emin Peker, Yavuz Özdemir'e onur belgesi verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2006 Pazar 13:05:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?