8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Halk toplantıları devam ediyor

BİTLİS'TE HALK TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, mahallerde düzenlediği halk toplantılarına devam ediyor.

Başkan Alaydın, 'Halk bilgilendirme toplantısı'nı Zeydan ve Muştakbaba mahallelerinde gerçekleştirdi. Bir kahvehanede yapılan toplantıya, Belediye Meclisi üyeleri ve icracı birim amirleriyle birlikte katılan Belediye Başkanı Alaydın, halka verdiği sözün hesabını vermeye geldiklerini belirtti. Alaydın, şeffaf belediyeciliğin önemine değinerek, "Bitlis belediyesi olarak halkımıza söz verdik. Verdiğimiz bu sözün gereği olarak halkımızın karşısına geçip, icraatlarımızı verdiğimiz sözün hesabını veriyoruz.

Bunun için karşınızdayız. Sıkıntılarınızı, dertlerinizi paylaşmak ve çözüm getirmek için Belediye Başkanı olarak halktan kopuk değil, halkla iç içe olan bir başkan olarak bugün toplanmış bulunuyoruz" dedi.

Konuşmasında, çöp konusuna da değinen Başkan Alaydın, "Halkımızdan ve özelliklede hanımlarımızdan çöp konusunda daha dikkatli olmalarını istiyoruz. 15 Mart'tan sonra kış münasebetiyle kaldırdığımız çöp konteynırlarını tekrar yerlerine bırakıyoruz. Çöplerimizi çöp konteynırlarına bırakmalarını rica ediyorum. Temiz bir Bitlis için biz eni iyi çalışmalarımızı yürütüyoruz ve yürütmeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Muştakbaba Mahallesi Muhtarı Maşallah Daşizi ve Zeydan Mahallesi Muhtarı Hikmet Kandemir, mahallelerinde yaşadıkları sorunlarını dile getirdiler. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı halk bilgilendirme toplantısı 3 saat sürdü.

BİTLİS'TE HALK TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 13:50:00
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 14:49:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?