6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

'Harley'cilere Emniyet Müdürü'nden hediye

Bitlis Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, Harley Davidson motor tutkunlarına polis bayrağı ile polis şapkası hediye etti. Ziyaret ettiği tüm ülkelerde rozet alarak yeleğine takan Vergnes Jeam Elande’ye, Kezmez kendi polis rozetini hediye etti.

Bitlis’te öğlen yemeğini yiyen motor tutkunları, Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez’in daveti üzerine Bitlis Polisevi’ne geçti. Burada Emniyet Müdürü Kesmez tarafından karşılanan motor tutkunlarına çay ikram edildi. Kesmez, samimi bir ortamda ağırladığı Harley Davidson tutkunları ile uzun sürü sohbet etti. Bitlis’e gelmelerinden dolayı onlara teşekkür plaketi veren Kesmez, daha sonra tüm Harleycilere birer polis arması üzerinde bulunan şapka hediye etti.

Gittiği 35 ülkeden aldığı rozet ve armaları yeleğine takan Titi J lakaplı Vergnes Jeam Elande’ye, Emniyet Müdürü Kesmez, kendi polis rozetini takarak bir jest yaptı. Yakın ilgiden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden motor tutkunları, emniyet teşkilatı ile hatıra fotoğrafları çekti. Harleyciler daha sonra Diyarbakır’a gitmek üzere Bitlis’ten ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2005 Pazartesi 11:08:21
Güncelleme :16 Haziran 2005 Perşembe 15:09:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Er IP: 88.250.75.xxx Tarih : 28.11.2008 19:10:31

Sevgili Müdürüme Tebrikler Saygılarımla...