8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Hastaneye yeni hemşire ve sekreterler

Bitlis Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Murat Kangın, hastanenin daha modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, "Hastaları daha iyi hizmet verebilmek ve onları yönlendirmek amacıyla danışma sekreteri ve hemşireler alacağız" dedi. 

Dr. Kaygın, gelen hastalara daha iyi hizmet vermek amacıyla danışma sekreteri ve servis hemşireleri alacaklarını söyledi. Danışma sekreterinin gelen hastaları polikliniklere ve gitmek istedikleri bölümlere yönlendireceğini, her türlü konuda bilgi vereceğini belirten Dr. Murat Kangın, "Hastanemizde sekreter olarak alınacak kişinin deneyimli olması, Sağlık Meslek Lisesi, yüksekokul mezunu ve bu konuda eğitimli olması şartı aramaktayız. Ve yine aynı şekilde polikliniklerde servislere götürülecek hastalara yardımcı olmak için hemşireler alacağız. Hasta yakınları hastanemizde evrakların takibi için uğraşmayacak. İşlemler servis hemşireleri tarafından yapılacaktır. Giriş ve çıkışlar bu hemşireler tarafından takip edilecektir" dedi. 

Dr.Kangın, 35 kişinin alınacağı kadrolara şu ana kadar 63 kişinin müracaat ettiğini, müracaat edenlerde bir de Bitlisli olma şartının arandığını da belirterek, "Amacımız işin ehli ve mağdur durumda olan insanları iş sahibi yapmaktır. Komisyon tarafından seçilecek adaylar 1 Şubat'ta işbaşı yapacaklardır" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 14:44:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?