1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

İddialar asılsız

Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, son günlerde halk arasında dolaşan 'Bitlis Eren Üniversitesi Ahlat'a, Polis Meslek Yüksek Okulu da Van'da açılacak' söylentilerinin tamamen asılsız olduğunu belirtti.


Başkan Cevdet Özdemir, yaptığı açıklamada, son günlerde halk arasında dolaşan söylentilerin doğruyu yansıtmadığını belirtti. Başkan Özdemir, "Son günlerde kulaktan kulağa 'Bitlis'te açılacak olan üniversitenin Ahlat'a, Polis Meslek Yüksek Okulu'nun ise Van'a kaydırıldığı söylentileri dolaşıyor. Bu söylentiler doğru değil. Bunun olması imkansızdır. Üniversitenin arsa sorunu vardı ve bu nedenle temeli atılmadı. Ancak şimdi arsa sorunu çözüldü, yakında temeli atılacak" dedi.


Polis Meslek Yüksek Okulu'nun da tefrişat ve çevre düzenlemesi nedeniyle bu yıl hizmete açılmadığını belirten Özdemir, okulun Van'a verileceği sözlerinin yanlış olduğunu söyledi.

Özdemir, "Polis Meslek Yüksek Okulu'nda sadece tefrişat ve çevre düzenlemesi kaldı. Onlarda ihale edildi ve şu an yapılıyor. Burada bitmiş bir bina ve çıkmış bir karar var. Bu nedenle okulun Van'a verileceği söylentileri çok yanlış. Halkımızın bu tür söylentilere kulak asmamalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 16:13:55
Güncelleme :20 Ağustos 2008 Çarşamba 16:25:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
savas tasdelen IP: 78.165.164.xxx Tarih : 2.09.2008 01:10:57

iyi güzel bu konunun acığa kavşturulması özdemir de kedi olalı bi fare tutu ni hayet:D