1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

İlçe emniyet müdürüne veda yemeği

Ahlat ilçesinde 2 yıl görev yaptıktan sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkokit Şube Müdürlüğü'ne atanan Hasan Levent Özen, onuruna veda yemeği verildi.

Ahlat Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Ahlat Öğretmenevi'nde verilen veda yemeğine, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ile mesai arkadaşları katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan eski Ahlat Belediye Başkanı Mevlüt Aydoğan, halkla içiçe olan emniyet müdür vekili Levent Özen'in Ahlatlılar olarak çok sevdiklerini belirtti. Özen'in, ilçe halkı ile çok iyi ilişkiler içerisinde olduğunu ifade eden Aydoğan, "Halk ile çok iyi insani ilişkiler kurdu. Kurumlararası diyalogların gelişmesinde yardımcı oldu. İlçede başarılı çalışmalar yaptı. Kendisine tüm Ahlatlılar adına teşekkür ediyor, Allah yolunu açık etsin diyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir konuşma yapan Özen ise Ahlat'ı ve insanlarını hiç unutmayacağını ifade ederek; "Burada bir başarı varsa oda Ahlat halkının bize vermiş olduğu destekten ötürüdür. Ahlat'tan çok güzel duygularla ayrılıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum "dedi.

Özen'e, ilçeyi hatırlaması anlamında kümbet maketi, Ahlat bastonu hediye edildi. Oldukça duygulu ve neşeli geçen veda gecesinde mesai arkadaşları Özen'i zorda bırakan birde sürpriz hazırladı. Beşiktaşlı olan Özen'e mesai arkadaşları 'Hasan Özen' yazılı Fenerbahçe forması hediye ettiler. Tüm ısrarlara rağmen formayı güzel bir anı olarak saklayacağını belirten Özen, tüm katılımcılarla tek tek vedalaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 14:00:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?