2
Mayıs
2024
Perşembe
BİTLİS

İmam Hatip Lisesi'ne bilgisayar yardımı

Bitlis AKP Milletvekili Vahit Kiler başkanlığında kurulan Bitlis Feneri Yardımlaşma Derneği, Bitlis İmam Hatip Lisesi’ne (İHL) bilgisayar yardımında bulundu.

Yaklaşık 2 ay önce kurulduktan sonra çeşitli firmalar tarafından verilen malzemeleri TEKEL Sigara Fabrikası’na ait depoda biriktiren ve Ramazan ayında 5 bin aileye gıda yardımı yapan dernek üyeleri, bu kez de öğrencilere bilgisayar dağıttı. İmam Hatip Lisesi Müdürü Ekrem Uğurlu, dernek tarafından kendilerini verilen 12 bilgisayar sayesinde okulda bilgisayar laboratuarı kurduklarını söyledi. Müdür Uğurlu, okulda bilgisayar olduğunu ancak her iki ya da üç öğrenciye bir bilgisayar düştüğünü, eğitimin bu şekilde çok sağlıklı olmadığını belirterek, "Bitlis Feneri’nden gelen bilgisayarlardan sonra okulumuzdaki laboratuarı oluşturduk ve ismini de ’Bitlis Feneri Bilgisayar Laboratuarı’ koyarak teşekkür etmek istedik. Yeni yetişecek imam ve hatiplerin çağı yaşayarak ve gereklerini yerine getirerek yetişmesini sağlamak bizim asli görevlerimizdendir. Bunun için bize bu desteği sağlayan Bitlis Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne teşekkür ediyoruz" dedi.

bitlis
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 14:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferhat halitoğlu IP: 88.252.76.xxx Tarih : 18.05.2008 18:45:47

şimdiye kadar okuduğum en güzel okullardan biride bitlis imam hatip lisesiydi. Her sabah allah razı olsun bazı hocalarımız uykularını bırakıp bizi namaza uyandırmaya çalişiyorlar.bunun yanaında kendi okulum diye övünmek olmasın ama okulumuz bu sene bilgi yarışmasında birinciliği haklarıyla kazandılar.okulumuzun en iyi öğrencilerinden sekan birlkiktir onun sayesinde okulumuz bu sene,geçen sene,ve ondan önceki senelerde dereceye girmiştir başarıların devamölı plmasını dilerim...